Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Berenika Kohoutová (33) ráda provokuje. Mnoho fanoušků pobouřila fotografií svého nahého zadku, kterou pořídila na dovolené v Lisabonu, a nedávno zase na sociální síti sdílela moment z toalety.

Proto když před pár dny herečka vyrazila s přítelem Kryštofem objevovat krásy Thajského zálivu, všichni dychtivě očekávali další perlu. A Berenika nezklamala!

Po vzoru mnoha slavných žen předvedla svou figuru v bikinách, učinila tak ale v nepříliš lichotivém úhlu. Z podhledu se jen tak někdo vyfotit nenechá, takže palec nahoru. „Tak je konečně venku plakát na moji novou desku, biják, všechno. No bude to spíš dokument,“ napsala Kohoutová k fotce.

A o legraci nebyla nouze ani na lodi, na níž se chránila před tropickým sluníčkem velkými kulatými brýlemi. „Pašuju do Evropy bedny piva. V přestrojení (jak řekl Kryštof) za moji jedinou Míšu Tomešovou,“ vtipkovala na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám