Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není těžké uhodnout, proč se představitelka doktorky Quinnové ze stejnojmenného seriálu Jane Seymour stala nejstarší ženou, která pózovala pro Playboy. A kdo nenašel odpověď na loňských fotkách ve zmíněném magazínu, najde ji na té, kterou herečka sdílela na sociální síti.

Seymour na ní pózuje v jednodílných modrých plavkách na lodi a vypadá na hony daleko tomu, aby jí někdo hádal i šedesát, natož osmašedesát let, které za měsíc oslaví. Dovolená na Havaji jí prostě sluší. Mladistvě přitom nepůsobí jen hereččina figura, ale také její tvář, přestože nezatížená plastikami. „Potřebuji s obličejem hýbat. Kdyby se nehnul, nemůžu hrát,“ říká na to konto.

Při příležitosti loňského focení pak mimo jiné uvedla, že cítí, že herečky ve věku padesát let a víc jsou podle mnohých odepsané, ale že ona to nehodlá akceptovat: „Je mi 67 let a nevzdávám to,“ vzkázala tehdy. S arzenálem, kterým ji příroda vybavila, se, tipujeme, nebojuje špatně...

Jane Seymour zdraví z Havaje

Loni, ve svých 67 letech, kývla na nabídku focení pro Playboy. Dopadlo to na jedničku

Reklama

Další články

Načítám