Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotenství může být i pěkná fuška. Své o tom ví, zpěvačka Jessica Simpson (43), která je, jak říkají v Americe, super těhotná. Třetí těhotenství snáší o něco hůř než dvě předchozí. Nedávno prozradila, že čeká holčičku, a fanouškům se nyní pochlubila fotkou morbidně oteklého chodidla a prosila je, jestli nemají recept, co by otok zastavilo.

Zpěvaččino chodidlo bylo na fotce pětkrát větší než normálně a je vidět, že poslední stadium těhotenství je pro ni nepohodlné a bolestivé. Fanoušci svou oblíbenou hvězdu nenechali ve štychu a okamžitě ji v komentářích zahrnuli typy, jak by oteklým nohám mohla ulevit.

Některé maminky v komentářích sdílely své zkušenosti s otoky v průběhu jejich těhotenství. „To jsem úplně já, než jsem porodila syna. Spala jsem obklopená polštáři a třemi z nich podložila nohy. Pomohlo to,“ svěřila se jedna z maminek a stovky dalších se k ní přidaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám