Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Orientální tanečnice Anife Vyskočilová (50) zažívá docela zajímavé období. Mění se jí tělo, ale naštěstí prý k lepšímu. "Nabobtnala mi postava. Místo 75B mám prsa 80-85C. A narostlo mi i tam," pohodila hlavou směrem k svému pozadí Vyskočilová. Podívejte se na rozhovor, v kterém o sobě prozrazuje spoustu dalších zajímavých věcí.

Anife se rozpovídala i o svém často propíraném skandálu s pánvičkou. Před lety touto kuchyňskou pomůckou měla údajně napadnout svého přítele. Dodnes to popírá, přiznala ale, že po medializaci údajného útoku dostala nabídku na lukrativní reklamu.

Vyskočilová byla hostem vernisáže výstavy velkoformátových fotografií Jana Joeeyho Kasla Naděje pro mladé. Mladý umělec výtěžek věnoval SOS vesničkám na podporu dospívajících, kteří brzy z těchto zařízení odejdou a budou se snažit bojovat se životem již bez pomoci. Patronem výstavy je Ondřej Brzobohatý, který Kasla na vernisáži v pekelné restauraci v areálu Strahovského kláštera z legrace obvinil ze snahy o sebezviditelňování.Samotná výstava je do devátého listopadu k vidění v galerii Břehová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám