Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už i přítel Lucie Bílé (58) Radek Filipi (35) si nechal vytetovat svou osudovou ženu na biceps. Skoro jako by se inspiroval u Tomáše Řepky (50), který vytetovanou podobiznou své partnerky Kateřiny Kristelové (44) na stejném místě ještě nedávno bavil celý internet.

Na rozdíl od bývalého fotbalisty se ale Radek rozhodl ozdobit svou levou ruku „pouze“ Lucčiným autogramem. „Už jsi moje navždy,“ chlubil se novým tetováním Filipi na Instagramu a od lidí za svůj čin sklidil jenom samou chválu.

Společná cesta několikanásobné Slavice s jejím testosteronovým andělem byla od začátku dost klikatá. Dali se dohromady před dvěma lety a ani ne po roce vztahu zpěvačka znenadání oznámila rozchod. Přesto k sobě měli stále velmi blízko, až se nakonec po několikaměsíční pauze dali opět dohromady. A zdá se, že jejich láska stále jenom kvete. Můžeme tak jenom doufat, že zpěvačka opět nedá přednost práci před osobním životem. To by pak mohl Radek svého nového tetování ještě hodně litovat...

Co si myslíte o tetování Radka Filipiho?
Vypadá výborně, je to decentní důkaz lásky
4,7 %
Nelíbí se mi, ten podpis partnerky je trapný
22,3 %
Je mi to jedno, ať si každý tetuje na ruce, co sám chce
73 %
Celkem hlasovalo 936 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám