Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tuto neděli večer odvysílá Česká televize první díl nové talk show. Kdo ji bude moderovat, je jasné už podle jejího názvu - Kopta show. S Václavem Koptou jsme si o ní povídali už dopředu a vysvětlil nám, jak bude vypadat i jaké hosty si pozval.

"Mohlo by to vypadat, že je tam nějaká návaznost se StarDance, ale plánovali jsme to už přes dva roky. Možná stratégové na České televizi měli naději, že bych se v soutěži nějakou delší dobu udržel, leč příroda tomu nechtěla. Bylo by samozřejmě ideální, kdybych prošel StarDance a pak to takhle hezky navázalo," vysvětloval nám Vašek.

Když jsme spolu mluvili, měl Kopta natočené první dva díly a prozradil nám, že v prvním uvidíme právě některé jeho kolegy z taneční soutěže. "Je to svého druhu modernější talk show, ten princip je pořád podobný. Někdo klade otázky a tři postavy, které sedí naproti mně na sofa, odpovídají. Pokud možno vtipně. Zásadní rozdíl je v tom, že jsou tam všichni tři hosté najednou, baví se přes sebe a je to dynamičtější," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám