Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Simonu Praskovou si můžete pamatovat jako první představitelku soudkyně Barbary ve stejnojmenné show. Ve filmu Cena za štěstí Olgy Dabrowské je opět soudkyní, tou nejzápornější ženskou postavou celého příběhu.

"V poslední době tyhle role hraju pořád, přitom jsem strašně hodný člověk. Aspoň na divadle, hraju v Divadle v Celetné, mě to míjí. Nicméně roli soudkyně Jany Arazímové jsem se snažila zahrát tak, aby v ní bylo aspoň něco lidského, protože i ty největší svině jsou z masa a kostí," míní herečka.

"Asi žádný herec se na sebe nemůže moc dívat. A když jsem ten film viděla poprvé, byla to taková šlupka, že jsem se pak musela jít opít. Bála jsem se, že nebudu moct ani vylézt na ulici, protože mě lidi nebudou mít rádi," svěřila na premiéře, kde byla nejvíc sexy oblečenou dámou a její výstřih v rudých šatech poutal oči všech přítomných.

Pokud jde o práva, v nichž se díky svým rolím pohybuje, má je i v rodině. "Můj dědeček, který mě vždy ve všem podporoval, byl výborný právník, tak by z toho měl snad radost. I soudkyni Barbaru jsem dělala ráda, protože už jsem taková, že když něco dělám, tak to dělám pořádně. Tak jsem prostudovala všechno, i co se těch zákonů týče," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám