Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) se loni na podzim stala dvojnásobnou matkou, když se po Tadeášovi dočkala druhého syna Matouše. Ten ve čtvrtek oslavil dva měsíce, což zpěvačka nenechala bez komentáře: „Ať jsi dál šťastný a zdravý, prďolíne náš!“ napsala k fotce rozesmátého miminka, kterému evidentně nic nechybí.

Dalším důvodem k radosti může být třeba role, kterou Monika dostala ve svém domovském divadle Studio DVA, v „nekorektní revui aneb sentimentálně-senilní sta-řecké last minute tragédii“ Bond/Medea.

Bratři Cabani ve hře zpracovali a propojili téma klasického řeckého dramatu s novodobým akčňákem. „Jedná se o klasické antické drama, až na to, že Iásón je britskou královnou jmenován velitelem jaderné ponorky Zlaté rouno. Ale jako syn Islámského státu má s touto globální zbraní své plány. Dosud tu na řešení takových problémů byl James Bond. Ale doba je jiná a namísto stárnoucí legendy nastupují média. Bond se tedy dá na politiku a zakládá stranu 007,“ zní z divadla.

Roli Bondovy nadřízené „M“ Absolonová zkoušela ještě těhotná, dle svých možností. A dle možností také naskočí do představení. Její alternace Zuzana Stavná bude zatím v obsazení převažovat. Premiéra je naplánována na pátek 11. ledna, Médeu hraje Ivana Chýlková, Bonda pak Petr Fejk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám