Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36), která se v posledních letech stále více věnuje navrhování spodního prádla, opět nažhavila fanoušky. Na svém instagramovém účtu sdílela sexy snímky v prádle inspirovaném svátkem zamilovaných.

„Spodní prádlo není jen o tom, aby odhalilo ženské tělo, je tu, aby ho oslavovalo. A přesně o tom je Savage x,“ svěřila Rihanna Vogue. Promo vlastních kolekcí jí jde velmi dobře. Před Vánoci potěšila fanoušky pro změnu fotkami ve vánočně laděných modelech.

Pro valentýnskou kolekci bylo použito hodně černé, červené, bílé a růžové barvy, stejně jako spousta srdíčkových vzorů. V USA je kolekce v prodeji již od začátku ledna. „Savage pro mě představuje silné slovo. Ženy jsou často vykreslovány jako slabé a bezmocné, ale Savage je jiná žena. Je silná, má nad vším kontrolu,“ charakterizovala v rozhovoru svou značku prádla, které na ní vypadá jednoduše božsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám