Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to vypadalo, že se mu začíná dařit. Honza Musil (56) byl po těžkém zranění čtrnáct dní upoután na lůžko na JIP. Minulý týden byl moderátor převezen do jiné nemocnice, kde ho také o víkendu navštívila celá jeho rodina. Honza byl úsměv od ucha k uchu a zdálo se, že velké bolesti po pádu ze žebříku ustupují.

Musil ale svým fanouškům, se kterými komunikuje prostřednictvím sociální sítě, nečekaně přiznal, že musel podstoupit další operaci. „Zdravím vás opět po nějakém čase. Píše za mě Jakoubek, já diktuji a Mickey hlídá,“ svěřil se Musil a přidal fotku s plyšákem.

„Dělali mi menší zákrok, a tak jsem včerejší den a dnešní dopoledne prospal. Teď v počátku je to boj,“ prozradil Musil, který byl v úterý na operaci. Moderátor si po pádu ze žebříku jen pár dní před Vánocemi poranil páteř, zlomil žebra a propíchnul plíci. Stále trpí velkými bolesti a špatně se mu komunikuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám