Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina celebrit odlétá na přelomu roku do exotiky, Natali Ruden (53) dala přednost Evropě. I tak si užila slunce a navštívila krásná místa. Cílem cesty známé módní návrhářky se stal sever Francie.

„Před Silvestrem jsem zavítala do své milované Francie. Navštívila jsem okouzlující Deauville,” rozpovídala se Natali o cestě na místo, které si zamilovala slavnější kolegyně Coco Chanel. „Není divu, že tato obec má pro svou krásu přezdívku královna normanských pláží,” dodává Natali.

Ruden si to v ráji skvělých delikates a překrásných pláží naplno užívala. „Velice na mě zapůsobil Mont-Saint-Michel, osmdesát metrů vysoký žulový přílivový ostrov v Normanském zálivu a v neposlední řadě přímořské městečko Cancale, hlavní město ústřic,” říká designérka.

V Normandii a Bretani návrhářka na přelomu roku touto cestou čerpala inspiraci pro svou další módní přehlídku. „V současné době dokončuji kolekci společenských šatů na finálový večer Miss Czech Republic, kde proběhne i přehlídka vybraných modelů kolekce Asia,” říká Natalie Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám