Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte si na začátky Cindy Kimberly? V době, kdy se o ní dozvěděla média, zdaleka nebyla tou úspěšnou modelkou, jíž je dnes. Tehdy si přivydělávala hlídáním dětí. Na sociální síti si jí ale všiml zpěvák Justin Bieber, kterého její fotka oslovila natolik, že ji nemohl neokomentovat: Ach můj bože, kdo je tohle? napsal tehdy. Odpověď už známe.

Něco podobného se nyní přihodilo Kelleth Cuthbert, modelce a hostesce, která na Zlatých glóbech nabízela příchozím vodu. A to přímo na červeném koberci, kde se hvězdy fotily, takže se ani nenadála a objevila se na snímcích s Ramim Malekem, Jamie Lee Curtis, Jimem Carreym, Heidi Klum a Tomem Kaulitzem a dalšími.

Na to konto se následně na sociálních sítích začaly množit koláže, které si z ní tak trochu utahují, avšak lepší reklamu si nepříliš známá modelka nemohla přát. A značka, kterou propagovala, také ne.

„O pauze jsem volala mámě a ta už když to zvedla, tak se smála. Naši nijak zvlášť nesledují, co se děje, takže to, že o fotkách věděli, svědčí, jak virální jsou,“ uvedla Cuthbert, která se doslova přes noc stala slavnou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Девушка, которая разносила воду для звезд на красной дорожке "Золотого глобуса" умудрилась попасть на фото к большинству знаменитостей. Благодаря этому она стала чуть ли не главной звездой прошедшей церемонии, про неё написали большинство кино(и не только)журналов. Вот так нужно продвигать себя Наше почтение: @kellethcuthbert — #золотойглобус2019 #goldenglobes #fijiwatergirl #золотойглобус

Příspěvek sdílený Сinemate_blog: Блог о кино (@cinemate_blog), Led 9, 2019 v 7:10 PST

A cenu pro nejlepší herečku ve vedlejší roli na všech fotkách získává...

Reklama

Další články

Načítám