Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sklonku roku se Michaela Maurerová (44) stala trojnásobnou maminkou. Téměř desetiletým dvojčatům Pepíkovi a Magdalence pod stromeček nadělila sestřičku Emmu. S fanoušky se o radostnou novinu hned podělila na sociálních sítích a přidala i několik fotografií včetně snímku, na kterém malou dcerku kojí.

Teprve až teď se ale rozpovídala o porodu. Ten měl kvůli zdravotním komplikacím, jež herečka nechtěla blíže specifikovat, proběhnout císařským řezem. Nakonec se jí však díky profesionální péči lékařů podařilo miminko přivést na svět přirozenou cestou.

„Bylo to rychlý, hezký a dojemný. Jasně, že to bolelo, ale jsou věci, který mě v životě „bolely“ víc a na jejich konci nebylo zdravý, roztomilý miminko,“ začala své vyprávění herečka a pokračovala: „Do nemocnice v Hořovicích jsme dorazili v sobotu 15.12. v 8:20 a v 12:57 byla Emma na světě. Nastávající otec byl samozřejmě nervózní, ale i díky skvělému předporodnímu kurzu přesně věděl, co má v průběhu porodu dělat, i to, že je na posledních 45 min lepší odejít.“

Michaela také přiznala, že si šestinedělí užívá se vším všudy. „Žijeme od kojení ke kojení (kojím prakticky furt) a od prdu k prdu (o těch prdíkách je to teda hodně)... Ale je to skvělá nekonečná party v mléčným baru, který nikdy nezavírá. Dvojčata i můj kluk se o mě skvěle starají,“ řekla novopečená trojnásobná maminka s tím, že se už pomalu věnuje své oblíbené józe, a dokonce si „odskočila“ na natáčení pořadu České televize Tamtam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám