Hlavní obsah
Článek

Byla štíhlá, pak pořádně oplácaná, následně zhubla, ale poté ještě více přibrala. Váha Chanelle Hayes (31) lítá nahoru a dolů po desítkách kilogramů.

Věčná bojovnice s hmotností už souhrnně zhubla a následně přibrala minimálně metrák. Momentálně prožívá své blahobytné období a je jí pořádný kusanec. Své obliny vystavila ve Španělsku, kde si užívala sluneční paprsky, jichž na své tělo pochytala více než solární elektrárna. Britská macanda se u bazénu objevila ve žlutých bikinách, které odhalily velké množství jejího tělesného materiálu.

Účastnice reality show Big Brother se v minulosti mohla v plavkách pochlubit opravdu parádní postavičkou. Nestěžovala si ani na plnoštíhlé tvary, ale v listopadu usoudila, že už je jí příliš. Opět se dala na hubnutí a podařilo se jí shodit 13 kilogramů.

„Radši budu spokojenou mámou než hubenou holkou. Když jsem se svými dětmi, moje váha není vůbec důležitá. Přesto už jsem se nemohla dívat na svoje fotky a rozhodla jsem se se sebou něco dělat,“ oznámila na sociální síti Chanelle, která je matkou sedmiletého Blakelyho a ročního Frankieho. Ta dříve druhým ženám na motivačním DVD radila, jak zhubnout. Teď si ale sama musela jít pro radu k odborníkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám