Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmu Cena za štěstí se sešla velká část známého hereckého klanu. Původně ale režisérka Olga Dabrowská obsadila pouze syna Ivana a Kláry Trojanových Josefa Trojana. "Pak se to začalo nabalovat jako sněhová koule," smála se na premiéře, když nám příběh vyprávěla.

"Maminku měla hrát Pepovi původně Klára Issová (44), ale dostala nabídku od zahraniční filmové produkce a natáčení by se dublovala. Když to Pepa vyprávěl doma u večeře, tak Klára z legrace říkala, že by mu mohla hrát mámu rovnou ona. A on to pak taky z legrace zopakoval. Nicméně se to ukázalo jako skvělá volba, na kamerových zkouškách byla úžasná, je nezkažená seriály a výborná herečka. Navíc má i tu mateřskou zkušenost a při natáčení konvenoval i jejich skutečný rodinný vztah," svěřila nám.

"Frantu Trojana jsme oslovili na malou roličku a zkoušeli jsme i švagrovou Kláry Báru Trojanovou, která hraje v divadle Sklep a je skvělá komička. Na vážnou roli, kterou nakonec hraje Vanda Hybnerová, si ale netroufla. Nicméně nás přivedla na Ladislava Trojana, který je ve filmu stejně jako ve skutečnosti Klářiným tchánem. Takže už nám chybí opravdu jen ten Ivan Trojan," dodala Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám