Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V show The Voice Česko Slovensko budou oba národy zastupovat nejen koučové, ale také moderátorské duo. Tereza Kerndlová (37) se bude o pozornost dělit se slovenskou kolegyní Máriou Čírovou (30).

Hudební soutěž se na Novu a Markízu vrací potřetí. Uplynulé dvě řady moderovali Leoš Mareš a Tina, takže nová posila není v jednoduché pozici. Zpěvačky budou srovnávány s profesionály. The Voice je pro obě velkou výzvou.

„Byla jsem velice mile překvapena, když mě televize oslovila, abych se ujala role moderátorky, ale zároveň se mě začaly zmocňovat pocity velké zodpovědnosti a pokory spojené s touto úlohou. Nakonec vyhrálo mé vlastní přesvědčení, že jsem ta, která umí naslouchat, vžít se do pocitů druhých a zároveň s nimi upřímně sdílet radost i smutek, či s nimi prožít jejich vlastní příběhy,“ řekla Tereza Kerndlová.

Nadšeně na nabídku kývla i Mária Čírová: „Na natáčení The Voice Česko Slovensko se velmi těším a jsem nesmírně šťastná, že můžu být součástí největší televizní hudební show v Česku a na Slovensku.“

Jak už jsme informovali, změna nastala i u koučů, kteří budou vybírat nové hudební talenty. Z původní sestavy zůstal jen Pepa Vojtek, jehož nově doplní Vojta Dyk, Jana Kirschner a raper Kali.

Která zpěvačka bude jako moderátorka show The Voice Česko Slovensko lepší?
Tereza Kerndlová
18,1 %
Mária Čírová
81,9 %
Celkem hlasovalo 1018 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám