Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z osmi finalistů, kteří se chtějí letos probojovat na Eurovizi, se stal frontman kapely Lake Malawi Albert Černý (29). Zatímco velká část soutěžících není v hudebním světě až tolik ostřílená, zpěvák a kytarista je ve světě hudby už o něco známější tváří.

I tak ho fakt, že se probojoval mezi osm nejlepších interpretů, velmi potěšil. „Kdybyste mi to řekli před rokem, že budu mezi finalisty Eurovize, řekl bych si, že jste se asi zbláznili,“ prozradil Albert, který možnou účast v hudební soutěži, která proběhne letos v červnu v Tel Avivu, bere jako obrovskou výzvu.

„Vznikla taková písnička, které s kapelou velmi věříme. Beru Eurovizi jako obrovskou šanci splnit si své sny. O nějaké mezinárodní kariéře nebo o tom, že bych chtěl hrát po celém světě. Takhle Eurovizi beru a té písničce věřím,“ prozradil na tiskové konferenci Albert. O osudu osmi finalistů můžou jejich fanoušci hlasováním rozhodovat až do 21. ledna.

Reklama

Další články

Načítám