Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrají ve filmech, seriálech a reklamách, předvádějí na mole, věnují se nejrůznějším sportům. Potomci moderátorky a herečky Evy Decastelo (45) a spisovatele Reného Decastela se věnují více uměleckým oborům než jejich rodiče. Jejich maminka tvrdí, že je to jediný způsob, jak je zklidnit.

„Moje děti jsou po mě dost rozjeté. Zkouší úplně všechno do okamžiku, než si nabijí tlamičky. Teď je například dostal parkour, ale nic z toho neumí,” říká Eva, která syna Michaela a dceru Zuzanku přihlásila na kurzy parkouru a skákání.

„Je to výborné v tom, že první věc, kterou se děti naučily, bylo, jak správně padat. To mi přijde výborné,” svěřila se nám Eva, kterou jsme dětmi zastihli v trampolínové aréně.

Na trampolínách neskotačily pouze děti, ale i maminka. „Při skákání má člověk pocit, že skoro nic nedělá, ale ve skutečnosti člověk spálí hrozně moc kalorií. Zvlášť v novém roce se to hodí,” smála se moderátorka, která by nerada, aby děti zůstaly v šoubyznysu.

„Já bych nebyla úplně ráda, kdyby mé děti zůstaly u šoubyznysu, byla bych ráda, kdyby uměly nějaké řemeslo. Kdyby z Míši byl instalatér nebo truhlář a ze Zuzanky švadlenka, byla bych nejšťastnější.” Zatím ale její ratolesti inklinují právě k šoubyznysu.

Čím dál častěji se tak Eva objevuje na natáčení nikoli v roli herečky, ale chůvy. „Když Míša točil pohádku s Lukášem Vaculíkem, tak jsme jezdili po českých hradech a zámcích. Teď jsem zase hlídala Zuzanku, když točila s Mirkem Etzlerem a Markem Vašutem. Bylo dobré, že na natáčení nedorazila nějaká komparzistka, tak jsem si taky zahrála. Konečně jsem se dostala k seriózním rolím díky dětem,” smála se Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám