Hlavní obsah
Článek

Honba za dokonalostí se těmto celebritám krutě nevyplatila. Prvotní snaha po decentní úpravě pomocí plastické chirurgie se v některých případech zvrtla doslova v závislost. Ta však s sebou místo požadovaného efektu přináší deformaci vzhledu nebo zdravotní komplikace.

S procesem stárnutí se nedokázala smířit například herečka Priscilla Presley (73). Manželka někdejšího populárního zpěváka Elvise Presleyho (†42) podstoupila několik zkrášlovacích zákroků a nyní na své kamenné tváři nedokáže vyloudit jediný úsměv.

Doslova zpackanou plastiku rtů předvedla v roce 2012 herečka Goldie Hawn (73), která se i přes svůj úctyhodný věk pyšní velmi mladistvým vzhledem. Bohužel pravidelně podstupuje zvětšení rtů pomocí botoxu, po němž působí napuchle.

Závislosti na plastikách propadl také zesnulý zpěvák Michael Jackson (†50). Po mnoha zásazích plastických chirurgů vypadal jako vosková figurína a úspěšně jej následuje i jeho sestra La Toya Jackson (62).

Zdevastovaný obličej pak přinesl nechvalnou slávu Jocelyn Wildenstein (78), která získala přezdívku kočičí žena. Znuděná životem v přepychu manželka miliardáře chtěla čím dál víc přiblížit svůj vzhled kočkovité šelmě.

Další nepovedené plastické operace najdete v galerii pod článkem.

Která celebrita po zásahu plastických chirurgů dopadla nejhůře?
Priscilla Presley
2,3 %
Goldie Hawn
63,7 %
Jocelyn Wildenstein
8,6 %
Michael Jackson
4,2 %
La Toya Jackson
1,3 %
Danniella Westbrook
18,7 %
Courtney Love
1,2 %
Celkem hlasovalo 4708 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám