Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmu Prci, prci, prcičky sice neztvárnila hlavní roli, přesto si ji diváci pamatují. Kdo by také zapomněl na sexy Nadiu z Československa, resp. Česka, která zapalovala lýtka hlavnímu hrdinovi Jimovi (Jason Biggs). Její představitelka Shannon Elizabeth Fadal (45) dnes sama sebe na sociálních sítích označuje nejen za herečku, ale také za aktivistku a věnuje se charitativní činnosti.

Nadace, již založila už v roce 2001 v Los Angeles, tedy krátce po uvedení prvního filmu o trablích amerických teenagerů (to bylo v roce 1999), nese její jméno (Shannon Elizabeth Foundation) a pomáhá ohroženým zvířatům jako nosorožcům nebo slonům. V roce 2016 se pak Shannon usadila přímo v centru dění svých aktivit, v Jižní Africe. Zde také strávila už třetí Vánoce.

K přání fanouškům pak přidala i výzvu, aby byli lidé štědří. „Nejen k sobě, ale také k planetě. Potřebuje všechnu lásku, kterou jí dokážeme dát,“ napsala Elizabeth, která již dávno uvedla, jaké jsou její cíle. Nemalé: „Chci změnit svět a je jedno, jestli svým herectvím, režií, fotografováním nebo mluvením za ty, kteří hlas nemají.“

Tímto snímkem herečka popřála přátelům hezké Vánoce a přidala výzvu ke štědrosti

Shannon cestuje po celém světe, za prací i poznáním

Mimo jiné bojuje za záchranu nosorožců

Reklama

Další články

Načítám