Hlavní obsah
Článek

Sama sobě Klára Doležalová prý nikdy nekoupila žádný šperk. Spíše je kupuje druhým, nebo je asi jako každá žena ráda dostává. Se svými šperky má moderátorka hlavního zpravodajského bloku na Primě většinou spojenou nějakou životní událost, až už to bylo zasnoubení, svatba, narození dětí a podobně.

„Na špercích je nejkrásnější, že mají příběh. Pamatuju si například, že jsem k sedmému výročí dostala hodinky, na kterých plavalo sedm diamantů. Je krásné, že to má příběh, a proto to má pro mě obrovskou hodnotu,” říká Klára na prezentaci unikátního klenotu ve tvaru vejce nedozírné ceny.

S hodnotou šperku stoupá u některých lidí i strach o jejich chloubu. Doležalová prý naštěstí patří mezi jedince, kteří šperky neztrácí.

„Čím dražší šperk máte, o to víc přemýšlíte o tom, jak se o něj postarat. Například jsem si pořídila ultrazvukovou čističku. Nejsem ten typ, který by někde nechal prstýnek. Jednou jsem nechala náušnice v práci. Večer jsem s hrůzou volala kostymérce, jestli tam jsou. Vše dobře dopadlo,” popisuje Klára, která ale přece jen v minulosti štěstí opustilo.

„Může se to stát. Jednou jsem ztratila malé náušnice se zirkony, které jsem dostala za své první moderování. Ztratila jsem náušničku a bylo mi to hrozně líto,” vzpomíná posmutněle Klára Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám