Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco představitel Kevina z filmu Sám doma Macaulay Culkin (38) sledoval Zlaté glóby jen na obrazovce, jeho o dva roky mladší bratr Kieran Culkin (mimochodem představitel Fullera ze stejného filmu) si galavečer vychutnal přímo v centru dění. Za roli v seriálu Boj o moc (Succession) byl nominovaný v kategorii nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší (seriálové) roli.

To, že bratra čeká velký večer, přitom Macaulay, alespoň podle tweetů, jimiž zásoboval svůj profil, zjistil právě v televizi.

„A kruci! Můj brácha je na Zlatých glóbech?! To je boží! (...) Wow! Kieran má fakt dobrý místa! Kámo, zeptej se Gagy, proč mě nesleduje na Twitteru!“ psal. Teprve pak mu došlo, že je Kieran nominovaný. A trochu ho shodil, když se veřejně ptal: „Co je Succession?“ Jde o seriál z dílny HBO o rodinných dramatech na pozadí úspěšného mediálního a zábavního byznysu.

Cenu si Kieran, jehož doprovodila manželka Jazz Charton, nakonec neodnesl, získal ji Ben Whishaw za Skandál po anglicku. Umělkyni Charton si Culkin vzal v roce 2013, osobní život pár drží pod pokličkou.

Bratři Culkinovi si spolu zahráli v Sám doma

Reklama

Další články

Načítám