Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Bodyguard uchvátil milióny diváků po celém světě. Představiteli hlavní postavy, herci Richardu Maddenovi (32) role dokonce vynesla Zlatý glóbus. Madden, který se proslavil jako Robb Stark v populárním seriálu Hra o trůny, je v poslední době velmi v kurzu, a dokonce se o něm hovoří jako o příštím Jamesi Bondovi.

Skotský samec během přebírání ceny dojemně děkoval své herecké kolegyni Keeley Hawes, kterou nazval nejlepší herečkou, s jakou kdy hrál. Chemii mezi seriálovými partnery diváci nesmírně cenili a už nyní se těší na druhou sérii, která je zatím v procesu tvorby.

Seriál pojednává o Davidu Buddovi, válečném veteránovi, který má jako osobní strážce chránit ministryni vnitra. V roli bojovníka proti terorismu podal Madden velmi přesvědčivý výkon a není tedy divu, že se o něj zajímají i tvůrci Bonda.

Že v saku vypadá skvěle ostatně dokázal i na Glóbech. Navíc dorazil sám a přítomné dámy z něj nemohly spustit oči. V soukromí Madden údajně už nějakou dobu randí s o jedenáct let mladší herečkou Ellie Bamber (21). Ta se však v prosinci svěřila Red magazínu, že kvůli pracovnímu vytížení její soukromí trochu strádá.

Reklama

Další články

Načítám