Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I kdyby na udílení Zlatých glóbů neuspěl, neměl by důvod k nespokojenosti. Michael Douglas (79) už má ve své sbírce trofejí dost a tou největší je jednoznačně jeho krásná manželka Catherine Zeta-Jones (54).

Hollywoodský veterán ustál manželkou krizi i boj s rakovinou a na ceremoniálu zazářil v nejlepší formě. Třetí Zlatý glóbus do jeho sbírky je tím nejlepším důkazem toho, že Michael je stále uznávaným hercem. Cenu získal za roli v seriálu The Kominsky Method, který zároveň uspěl jako nejlepší televizní komediální počin.

Douglas se dočkal pocty za roli vysloužilé hvězdy poskytující lekce herectví svým následníkům. Během děkovné řeči zmínil, že pro něj osobně je nejlepším učitelem jeho otec Kirk Douglas, který v prosinci oslavil 102. narozeniny.

Catherine Zeta-Jones na Zlatý glóbus nominovaná nebyla, ale patřila k největším ozdobám červeného koberce. Ve smaragdově zelených šatech vynikl její půvab a v rozparku provokativně vystavila štíhlou nožku. Michael svou krásnou manželku před fotografy políbil na ruku a všem dal najevo, že je láska rozhodně neopouští.

Reklama

Další články

Načítám