Hlavní obsah
Článek

O vztahu Johnnyho Galeckiho (43) a modelky a herečky Alainy Meyer (21) se v zahraničí píše už drahnou dobu. Oni sami se k němu dlouho vyjadřovali maximálně prostřednictvím fotek na sociálních sítích a k nim připojených komentářů a hashtagů. Teprve v půlce listopadu se spolu poprvé objevili ve společnosti na předávání People's Choice Awards. V neděli pak na Zlatých glóbech.

Leonarda ze seriálu Teorie velkého třesku od jeho přítelkyně dělí 22 let, silné líčení, kterému brunetka holduje, ale umí pár roků přidat. Výrazná je i díky svým 170 centimetrům, umocněným podpatky (Galecki vyrostl do 165 cm), alabastrové pleti v kombinaci s tmavou, převážně černou barvou, kterou ráda nosí, nebo tetováním. Pozornosti se tak vedle partnera rozhodně nevyhne.

Zato pro Galeckiho není mediální zájem o jeho aktuální romanci nic proti tomu, jakému čelil v době vztahu se seriálovou kolegyní z Teorie velkého třesku, představitelkou Penny Kaley Cuoco. Randili spolu mezi lety 2007 a 2009. Na druhé misce vah pak mohou být příjmy. Galecki patří k nejlépe placeným televizním hercům, v žebříčku Forbesu publikovaném loni na podzim (za rok 2017) obsadil s 26,5 milióny dolary 3. místo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám