Hlavní obsah
Článek

Poté, co miliardář Karel Janeček (45) oznámil, že se rozvádí s manželkou Mariem Mhadhbi (34), aby mohl žít jen po boku své partnerky Lilie Khousnoutdinové (30), vzbudil u mnoha lidí pocity nevole.

Na jeho hlavu se ihned snesla vlna kritiky, které v posledních dnech musela čelit i jeho kněžka. Zdá se však, že si z nepřejícných názorů okolí nic nedělají a oba poslali všem škarohlídům z dovolené u moře, kde právě tráví čas s dcerou Isabelkou, jasný vzkaz.

„V novém roce jsem přišel na revoluční myšlenku, že nejvyšší hodnotou je možná rodina,“ napsal na Instagram někdejší vyznavač mnohoženství ke společné fotce z pláže.

Několik snímků z idylické dovolené přidala i Lilia a k romantické fotografii, na níž ji při západu slunce drží Karel v náručí, napsala své vyjádření: „Odevzdat se lásce, jako kdyby mohla být věčná, a cenit si každého okamžiku, jako kdyby byl poslední. Každý vztah jednou skončí... I kdyby až smrtí. Což je krásné - připomíná nám to, jak vzácné je každé další ráno, když se budíme v náručí jeden druhého.“

Reklama

Další články

Načítám