Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Závěr roku nebyl pro Dagmar Patrasovou (67) zrovna nejšťastnější. Kvůli autonehodě, při níž se zjistilo, že řídila pod vlivem alkoholu, si způsobila nemalé problémy se zákonem a ještě k tomu si uřízla veřejnou ostudu. Proto se raději stáhla z veřejného života a před světem se uzavřela ve své pražské vile.

Doma se však útěchy nedočkala. Její manžel Felix Slováček (80) totiž bezprostředně po události odjel hrát na Slovensko a teď si pro změnu užívá romantickou dovolenou v rakouských Alpách se svou milenkou Lucií Gelemovou (41). Zimními radovánkami v zasněžené krajině se pochlubila výtvarnice na sociální síti. „Zima jak má být,“ napsala stručně k sérii fotografií se Slováčkem.

O tom, že se chystá na lyžovačku do Rakouska, muzikant promluvil několik dní po nehodě své manželky. Při té příležitosti také přiznal, že se svou ženou sice zatím o možnosti léčby ze závislosti na alkoholu nemluvil, ale bude to s ní řešit, až se vrátí z dovolené.

Reklama

Další články

Načítám