Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jeho tatínek Ivan Trojan má ve své sbírce šest Českých lvů, ale milostné scény nejsou jeho specialitou. Sedmnáctiletý syn slavného herce musel být před kamerou podstatně odvážnější a odhalenější.

Josef Trojan je jednou z hvězd nového českého filmu Cena za štěstí. Režisérka Olga Dabrowská mu v rámci natáčení propůjčila svou vlastní dceru. Společně s mladší Olgou spolu měli před kamerou sex v drogovém opojení. Dceři režisérky je teprve 15 let, takže jí nahotu zakázala. Josef, který ve filmu hraje i se svým bratrem, maminkou a dědečkem, ale musel obnažit hruď.

„Na kamerové zkoušce jsem u postelové scény seděla na gauči a střídalo se mi tam pět kluků. Bylo vtipný, že když mamka poznala, že se mi některý kluk líbí, stopla scénu výrazně dříve než u ostatních. Beru to tak, jak to je. Pravda ale je, že je to trochu divný, když u toho máte mamku,“ zavzpomínala Olga na natáčení.

Jako Bára musela předstírat drogové opojení, i když s nimi samozřejmě nemá zkušenosti. „Nebudu si na nic hrát, občas si s kamarády dám pivo nebo víno, ale drogy nikdy. Nemám s nimi zkušenosti, nic mi neříkají,“ dodala mladá herečka, která se společně se zavedenými herci včetně Tomáše Hanáka, Vandy Hybnerové či Ivany Chýlkové už za pár dní objeví v kinech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám