Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně si oddechla. Taťána Makarenko (34) je samozřejmě ráda, že se její dlouholetý partner Zdeněk Bahenský po nepříjemném zranění a operaci ramene vrátil k hokeji, ale z místa, kam odjel hrát, nadšená nebyla. Zdeněk totiž dostal lano z klubu v rumunském Brašově.

Táňa do města, které kdysi děsil Vlad Tepes, nechvalně proslulý Dracula, na svátky za partnerem odletěla, ale zrovna radostí nezářila. O to větší milé překvapení jí ovšem Zdeněk nachystal, když jí na svoje narozeniny, které s ním v Brašově oslavila, oznámil novinku o přestupu. Balili tedy oba.

Zdeněk má nové angažmá ve Francii, v Mulhouse, což sice není zrovna známé místo, ale zase je nedaleko a navíc poblíž lokací, kam se dá vyrazit. "Je to patnáct minut od Basileje, blízko je Štrasburk a hodina do Curychu, který mám moc ráda, takže konečně aspoň nějaký hezký výlety," svěřila Super.cz Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám