Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Christina Applegate (39), která se televizním divákům nejvíce zaryla do povědomí díky roli přihlouplé Kelly Bundové alias Melounka ze seriálu Ženatý se závazky, je šťastnou maminkou půlroční holčičky Sadie Grace. Roztomilou dcerku má s muzikantem Martynem LeNoble, s nímž se zasnoubila minulý rok na svatého Valentýna.

Herečka si na prvního potomka počkala až do svých osmatřiceti let, ale o to více si nyní mateřství užívá. V pondělí byla například spokojená rodinka spatřena, jak odchází z kostela v Los Angeles. Oblíbená herečka však na práci ani v tomto šťastném období nezanevřela a podílí se na několika připravovaných filmech jako animovaném Alvin a Chipmunkové 3, Týden bez závazků či Everything Is Going to Be Fine.

Applegate však v životě prošla i velice těžkými obdobími. V roce 2008 prodělala rakovinu prsu, kterou se sice podařilo úspěšně vyléčit, ale herečka přišla o obě ňadra. Přestože zhoubné bujení u ní bylo zjištěno jen v jednom prsu, herečka je nositelkou dědičného genu BRCA1. Ten se podílí na vzniku tohoto druhu rakoviny, a proto jí bylo preventivně odstraněno i druhé prso. Christina se následně podrobila plastické úpravě ňader.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám