Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Testosteron je mužský pohlavní hormon, který se tvoří ve varlatech, přesně v tzv. Leydigových buňkách. Působí na tvorbu spermií, v dospívání ovlivňuje vývoj pohlavních znaků. K poklesu hladiny testosteronu dochází věkem, podle výzkumů je zásadní hranice kolem třiceti pěti let. Problémy spojené s poklesem hormonální hladiny ještě ale nejsou v uvedeném věku vždy tak patrné. Zásadnější problémy spojené s poklesem testosteronu se u mužů objevují až v období andropauzy, ke které dochází v rozmezí 45 až 60 let. V tomto období dochází až k 70% poklesu hladiny testosteronu v krvi.

Příznaky nízké hladiny testosteronu?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Hormonální pokles se odráží i ve snížené kvalitě sexuálního života, horší psychice, ale také ve vypadávání vlasů, podílí se na tvorbě vrásek (pokožka je tenčí a sušší) či ukládání tuku v oblasti břicha. Rovněž dochází k úbytku svalové hmoty. Muž má více problémů se spánkem a větší únavou. Mezi další příznaky patří náhlé snížení sexuální touhy a problémy s erekcí. Testosteron sám o sobě nezpůsobuje erekci, ale stimuluje receptory v mozku, které produkují oxid dusný, jenž pomáhá vyvolávat erekci. Když se hladina testosteronu výrazně sníží, dochází k nižší stimulaci a nastávají problémy s erekcí. Kromě uvedených příznaků nízké hladiny testosteronu se muži setkávají také s nadváhou, únavou, problémy se spánkem, nedostatkem koncentrace, depresí nebo bolestí kloubů.

Jak se dá testosteron přírodně zvýšit?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Mezi nejlepší způsoby patří dostatek spánku, změna jídelníčku, dostatek pohybu a doplnění nedostatkových vitamínů a minerálů v podobě doplňků stravy. Je nám ale jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s klesající hladinou testosteronu? Zvýšit libido, energii i vitalitu? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, C, B6), minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, pískavice řecké seno). Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100% český přírodní produkt Primulus bojující s příznaky nízké hladiny testosteronu.

Doplněk stravy PRIMULUS – Opravdu funguje?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu." Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a má již přes 18 500 spokojených zákazníků. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a nakopněte vaší energii, vitalitu i libido. Nyní v akci doprava po celé ČR zdarma.

Další články

Načítám