Hlavní obsah
Článek

Nejen nízké libido a únava, ale i přibírání na váze a stres. Je vám to povědomé? Pokud jste muž starší 40 let a uvedené příznaky zažíváte, může se jednat o problém nízké hladiny testosteronu. Tento hormon se totiž od 30 roku snižuje až o 1 % až 2 % ročně. Jeho nedostatek trápí zhruba každého 4. muže v česku a všichni se ptají: „Dá se s tím něco dělat?“. Ano, změna je možná. V dnešním článku si uvedeme několik tipů, jak bojovat s příznaky nízké hladiny testosteronu a zajistit tak nejen vyšší libido a chuť na sex, ale také více energie, vitality a lepší pálení tuků.

Dopřejte si dlouhý a kvalitní spánek

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Hladina testosteronu u mužů je nejvyšší okolo 8 hodiny ráno. Během dne postupně klesá a večer je většinou nejnižší. V noci však pracuje váš endokrinní systém na maximum a produkuje velké množství testosteronu. Tělo se tím připravuje na další den. Pokud ale spíte méně, je zde logicky málo času na produkci testosteronu. V jedné studii nedostatek spánku po dobu jednoho týdne (5 hodin za noc) dokázal snížit hladinu testosteronu u zdravých mužů o 15 %. Další studie na 531 mužích potvrdila, že delší doba spánku je spjata s vyšší hladinou testosteronu. Dle výsledků dokáže hodina spánku navíc zvýšit hladinu testosteronu o 15 %. Snažte se tedy spát minimálně 7-8 hodin denně.

Účinné doplňky stravy pro muže

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Nejrychlejší řešení. Je nám ale jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s klesající hladinou testosteronu? Zvýšit libido, energii i vitalitu? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, C, B6), minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, pískavice řecké seno). Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100% český přírodní produkt Primulus bojující s příznaky nízké hladiny testosteronu.

Doplněk stravy PRIMULUS – Opravdu to funguje?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu." Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a má již přes 18 500 spokojených zákazníků. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a nakopněte vaší energii, vitalitu i libido. Primulus nyní s dopravou zdarma po celé ČR si můžete zakoupit kliknutím na tlačítko níže.

Další články

Načítám