Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy Brooklyn Beckham a modelka Hana Cross potvrdili svůj vztah, přibylo na sociálních sítích obou množství společných fotek. Některé z nich fanoušky syna Davida a Victorie Beckhamových vedou k názoru, že si Brooklyn našel kopii své matky.

Nejstarší z Beckhamových synů se věnuje fotografii a mezi jeho pravidelné objekty patří právě členové rodiny a nyní i jeho nová přítelkyně. Jako modelka to bezesporu kvituje. Výsledky společného snažení pak sdílejí na svých profilech, kde se na ně mohou fanoušci kdykoli podívat. Jeden z nedávno zveřejněných přitom vedl k zajímavé diskuzi mezi fanoušky.

„Bože, nejdřív jsem myslela, že je to tvoje máma zamlada“ a „vypadá jako mladší verze Victorie“ nebo „vážně vypadá jako tvoje máma“, píší na konto vzájmené podoby mezi matkou a potenciální nevěstou.

Nikdo z těch, jichž se komentáře týkají, se k diskuzi nijak nevyjádřil. Asi to ani není potřeba. Jak pro Victorii, tak pro Hanu to je spíš lichotka než cokoli jiného.

Tento snímek vedl fanoušky mladého páru k diskuzi o podobnosti mezi modelkou a matkou jejího přítele

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@brooklynbeckham ❤️

Příspěvek sdílený Hana (@hancross), Led 3, 2019 v 1:45 PST

Černobílý snímek Victorie pro srovnání. Na obálce pózuje s manželem Davidem

Brooklyn Beckham studoval fotografii v New Yorku, jeho účet je plný snímků přítelkyně, rodiny, kamarádů i jeho samého

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❤️

Příspěvek sdílený bb (@brooklynbeckham), Led 3, 2019 v 1:31 PST

Vidíte podobu mezi Hanou a Victorií?
Ano
53,3 %
Ne
46,7 %
Celkem hlasovalo 514 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám