Hlavní obsah
Článek

Herečka Halle Berry (57) zahodila svršek a nechala se vyfotit nahoře bez přímo uprostřed marocké pouště. Téměř umělecký snímek doplnila slovy: „Pečujte o své tělo, je to jediné místo, které máte.“ Filmová milenka Jamese Bonda bere vlastní slova velmi vážně a o své tělo i ducha zodpovědně pečuje. Možná i to je tajemstvím jejího věčně mladistvého vzhledu.

Berry cvičí hodně cardia, drží keto dietu, dbá na hydrataci a dobře pečuje i o svou pleť. Tvrdým tréninkům věnuje spoustu času, cardio podle ní prospívá také její pleti a podporuje sexuální libido. To doplňuje pravidelnou jógou a meditacemi.

Co se týče její diety, herečka se vyhýbá zpracovaným jídlům a cukru. Do svého jídelníčku zahrnuje hodně avokáda, kokosového oleje, vajec, ovoce a zeleniny. Své pleti věnuje čas dvakrát denně, kdy ji čistí, tónuje a hydratuje pomocí přírodní kosmetiky. Nikdy také neopouští dům bez ochranného faktoru. Jestli někdo může radit, že se péče o tělo vyplatí, je to právě Berry. I po padesátce totiž vypadá úžasně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám