Hlavní obsah
Článek

Velké bolesti a problémy s mluvením. S tím se musí mimo jiné potýkat Honza Musil (51), který je již čtrnáct dní na JIP v nemocnici. Jeho partner Jakub Gareth Bielý (28) je známému moderátorovi nablízku od těžkého zranění, které si přivodil pádem ze žebříku. Poranil si páteř, zlámal žebra a propíchnul plíci.

Mimo jiné Jakub také komunikuje s fanoušky, kteří hospitalizovaného moderátora podporují. Jakub nyní prozradil, jaký je Musilův aktuální zdravotní stav. „Čekáme, až se to zahojí, abychom ho mohli převézt na následnou rehabilitaci,“ svěřil se Jakub s tím, že má moderátor problémy s mluvením.

„Snaží se, ale kvůli té páteři a zlomeným žebrům to není úplně ideální. Kdo měl někdy zlomená žebra, ví, o čem mluvím. Bolí ho každý nádech,“ prozradil Jakub. „Nechce přijímat návštěvy. Není úplně ve stavu, aby s někým vydržel mluvit třeba půl hodiny,“ dodal pro Blesk Musilův manžel.

Moderátor se nyní snaží spojit se světem alespoň přes sociální síť, kde svým fanouškům opět poslal z nemocničního lůžka vzkaz. „Dobré páteční ráno, přátelé. Vyspal jsem se dnes, musím říct, dobře. Tak nějak v klidu, i přes bolesti, které mám,“ svěřil se Musil, který je vděčný za podporu lidí.

Reklama

Další články

Načítám