Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci se mezi maminky zařadila i herečka známá ze seriálu Ulice Tereza Vítů (26), která se od té doby malého syna Mikoláše nemůže nabažit.

„Dnes to jsou 3 měsíce, co je s námi tenhle chlapík, a přivádí mě to k myšlenkám o tom, co mi zatím mateřství přináší do života. Kromě božsky roztomilejch úsměvů, spousty zatím dost nemotornejch pohlazení a opravdu nefalšovanýho těšení se na ranní kafe, je to tohle (a věřte, že to beru jako pozitivní posun ve svém životě): Musela jsem vzít svoje Ego a zastrčit ho hluboko do skříně - není teď na něj čas ani prostor,“ svěřila se krásná brunetka a přidala na Instagram společnou fotku s miminkem.

Mateřství jí dalo v životě nový směr a to, co dřív tak milovala, šlo najednou stranou. „Tu samou energii, kterou jsem vynakládala na potřebu být ve středu dění, musím dát této malé osůbce, která je na mně závislá, a věřím tomu, že veškeré zpívání, hraní si a prostě všechen čas, který strávíte spolu, se do tohohle tvorečka otisknou a zužitkujou se, jak v našem budoucím vztahu, tak i v celém jeho životě,“ pokračovala Tereza.

Ve svém vyjádření pak také vytkla dnešní době tlak na výkon a urychlený návrat do pracovního procesu. „Samozřejmě, že se zase těším na jeviště a na natáčení, na práci s lidmi, které mám ráda, a taky na ty, které teprve potkám... jen je dobrý si uvědomovat, že naše děti budou takhle malé opravdu jen okamžik,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám