Hlavní obsah
Článek

Atraktivní český herec už pokořil šedesátku a přiznává, že není žádný mladík. Tomáš Hanák je však pro ženy stále atraktivní. V novém filmu Cena za štěstí to ale nebude mít jednoduché.

Tentokrát totiž nebude za lamače ženských srdcí, ale stane se součástí milostného trojúhelníku, v němž hraje tak trochu vedlejší roli. Ivana Chýlková a Vanda Hybnerová v sobě totiž ve filmu režisérky Olgy Dabrowské najdou zalíbení.

„Roman je člověk, který si užívá života po stránce žen. Najednou mu v jeho věku, kolem padesátky, chybí možná nějaký přístav, a tak vítá situaci, která je velmi zábavná a absurdní, že by rodinu na stará kolena mohl mít,“ popsal Hanák filmovou postavu, která je zhruba o desetiletí mladší než on. A jednašedesátiletý Hanák se tak musel snažit, aby mu diváci padesátníka věřili.

„Ráno jsem se vybelhal z postele, pak jsem se rozchodil, napřímil v zádech a vtáhnul břicho. Pak jsem si nakapal do očí nějaké kapky, zubním kartáčkem si zvednul obočí a pak jsem se na sebe podíval a řekl si, že je to pořád málo,“ dělal si ze sebe legraci.

Ve filmu Cena za štěstí, který má premiéru 10. ledna, se kromě Hanáka objeví i tři generace hereckého klanu Trojanových.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám