Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Olivia Newton-John (70) potřetí bojuje s rakovinou, není žádná novina. Zpráva o hereččině zdravotním stavu s jejím vědomím loni obletěla svět. Některá zahraniční média však před pár dny přišla s tvrzením, že Sandy ze slavné Pomády zbývá jen pár týdnů života. Ty nejdřív její manažerka označila za „směšné“ a nyní vystoupila i Newton-John.

Ta natočila krátké video, které umístila na Facebook a v němž svým fanouškům přeje šťastný nový rok a se smíchem vyvrací informace o svém údajně kritickém stavu. „Šťastný nový rok, tady Olivia Newton-John. Chci jen říct, že fámy o mé smrti jsou extrémně přehnané. Vede se mi dobře. Přeji vám ten nejšťastnější a nejzdravější rok 2019. Děkuji za vaši neskutečnou lásku a podporu,“ říká na nahrávce.

Rakovinu prsu herečce lékaři poprvé diagnostikovali před víc jak dvaceti lety, podruhé v roce 2013, kdy se zprávu rozhodla před médii tajit. Potřetí pak v květnu 2017. Loni svěřila, proč druhou diagnózu nezveřejnila: „Říkala jsem si ‚Je to můj život‘, a prostě jsem se rozhodla si to nechat pro sebe,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám