Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky zpěvačky Madonny (65) pořádně vyvedlo z míry video, na němž to vypadá, že diva začíná nový rok s novými křivkami. 31. prosince vystoupila i s adoptivním synem Davidem v New Yorku a svět obletěly záběry na enormní pozadí, na které u Madonny nejsme zvyklí.

„Počkat, nechala si Madonna zvětšit zadek? To mi ani neříkejte!“ nechal se slyšet jeden z fanoušků na Twitteru. „Proč má tak hnusný falešný zadek?“ napsala další fanynka. Na sociálních sítích se okamžitě rozmohly spekulace, jestli Madonna opravdu podstoupila zvětšení, nebo jen použila vycpávky.

Její vlastní pozadí je přitom pověstné a Madonna si vždy zakládala na své dokonalé figuře, na které dře v posilovně i několik hodin denně. Časy se ale mění, možná i samotná královna popu nakonec podlehla moderním trendům. Snad fanouškům brzy vysvětlí, co vězí za jejím náhle zvětšeným pozadím. Něco nám říká, že přemíra cukroví za tím asi nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám