Hlavní obsah
Článek

V maďarských lázních byla na sklonku roku ještě s předloňským vítězem Muže roku Pepou Kůrkou. Fotografové sice vnadnou Báru Mottlovou (37) po boku fešného svalovce nachytali pouze jednou, na filmové premiéře, kde tvrdili, že jsou jen kamarádi, ale na Instagramu postovali snímky z Budapešti oba dva a o tom, že k sobě mají blízko, si cvrlikali i vrabci na střeše.

Ale zase tak vážné to asi nebylo, anebo si Pepa nemůže dovolit mizet ze svého fitka, které má ve Slaném a denně z něj postuje informace na svých stories, tak často jako okouzlující herečka. Bára se totiž momentálně rekreuje na Bali, kam odletěla již minulý týden na jógový pobyt.

Až nyní ale herečka ze seriálu Přijela pouť postovala snímky v plavkách. Možná potřebovala ještě trochu cvičením zpevnit křivky po Vánocích, aby vypadala opět dokonale. Pro jistotu ovšem i tak zvolila nejprve plavky vcelku. Pak ale přidala i další, už v bikinách. Každopádně nejde o selfie, takže někdo Báru fotí. A herečka s kamarádkami na dovolenou nelétá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám