Hlavní obsah
Článek

Kdysi neměl kam složit na noc hlavu, ale teď už je z něj hudební hvězda první velikosti. Jmění Eda Sheerana (33) se každý den rozšiřuje o závratné částky. Zpěvák, který dříve přespával na ulici a v metru, patří k nejbohatším umělcům.

Slavný zrzek se stal hudební senzací. Dříve vedl velmi skromný život a hrál na ulici, ale teď na něj fanoušci chodí po desetitisících. Díky Divide Tour si Ed v loňském roce denně přišel na 106 tisíc liber, což odpovídá třem miliónům českých korun.

Podle údajů společnosti produkující Sheeranovy koncerty zpěvák loni jen za vystoupení inkasoval 38,8 miliónu liber (1,1 miliardy korun). Jako odměnu si přímo vyplatil 17,5 miliónu a další peníze na jeho konto teprve doputují. Obrovské příjmy mu navíc plynou z prodeje a užití jeho písní.

Ed loni v rámci Divide Tour odehrál 94 koncertů v 53 městech a plánuje další. V červenci se rovnou dvakrát ukáže i v Praze. Zpěvákovo celkové jmění je odhadováno na 2,7 miliardy českých korun a každým dnem roste. Na nejzářivější britskou hudební hvězdu Adele však Ed jen tak nedosáhne. Ta už vydělala přes čtyři miliardy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám