Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, kterou mohou fanoušci po jejím zatím nejúspěšnějším seriálovém počinu Prolhané krásky aktuálně vidět v novém seriálu You (Netflix), jako mnoho dalších influencerů na sociálních sítích zrekapitulovala rok 2018. Přinesl jí spoustu hezkých zážitků, ale také bolestnou ztrátu. Shay Mitchell sdílela zprávu, že potratila.

„Všichni se musíme vypořádávat s mnoha útrapami a životními výzvami. A někdy je jednodušší na sociálních sítích ukázat jen to dobré, což také vede mnoho lidí ke kritice nedostatku autenticity,“ začala jednatřicetiletá herečka svůj post. Následovalo poděkování za podporu, kterou jí fanoušci věnují, a vyznání, že právě ta jí pomáhá překonávat „nejtemnější dny“. „Jeden takový se loni udál poté, co jsem potratila a ztratila dítě svých snů,“ napsala Mitchell.

Do nového roku pak sobě i přátelům popřála víc soucitu, empatie, trpělivosti a vzájemné ohleduplnosti. „Zní to jako skvělé předsevzetí. Snad souhlasíte,“ dodala Shay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám