Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se na sklonku loňského roku, kdy proběhlo finále StarDance nejen u nás, ale také ve Velké Británii (tamní verze nese název Strictly Come Dancing), nesly britským šoubyznysem zvěsti o tom, že youtuber Joe Sugg a tanečnice Dianne Buswell to dali dohromady, oba to vehementně popírali. „Abych byl upřímný, nemám čas na tohle myslet. Na tanec se soustředím víc než na cokoli jiného. Kdybychom spolu randili, všichni by to věděli,“ řekl Sugg. Tak docela upřímný ale nebyl.

Ještě než soutěž skončila, vztah potvrdili. Umístili se v ní na druhém místě, což se hodilo k Joeho komentáři, že sice nevyhrál taneční klání, ale něco „milionkrát cennějšího“ - lásku červenovlasé tanečnice.

Sugg žije sociálními sítěmi, jsou jeho pracovním nástrojem. A jelikož na internetu svůj život sdílí s milióny fanoušky, momentálně Diane plní nejen jeho srdce, ale právě i jeho účty.

Joe a Diane se dali dohromady v soutěži Strictly Come Dancing

Reklama

Další články

Načítám