Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Alžbeta Bartošová (27) se stala o Vánocích obětí hackerů. Krásná brunetka, stejně jako řada jejích kolegů, ke své práci potřebuje každodenně komunikovat s fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. A během vteřiny přišla o svůj instagramový profil.

„Ano, opravdu mi někdo hacknul můj profil na Instagramu, takže jsem tam pár dní nebyla a vůbec jsem v tu chvíli netušila, zdali se mi původní profil podaří získat zpět,“ sdělila nám Betka.

Instagramový účet se bohužel zpěvačce z Divadla Broadway nepodařilo získat zpět a musela si tak založit nový. „Mám nový účet a těším se tam na vás,“ sdělila fanouškům prostřednictvím Super.cz Bartošová, která i se svým přítelem Lubošem poslala hackerům vzkaz. Na nový profil si jako první zveřejnila foto se zdviženým prostředníčkem. „Díky Instagramu, že ani trochu nepomohl,“ připsala si brunetka ke snímku.

Není jediná, která přišla na sociální síti o základnu svých fanoušků. V minulém roce měl stejnou zkušenost například Vojtěch Drahokoupil (28), Alžbetin kolega z muzikálu Muž se železnou maskou nebo Tři mušketýři, který na vlastní kůži poznal, jak je nepříjemné, když se za něj někdo vydává. Do podobné situace se před dvěma lety během soutěžení ve StarDance dostal také herec Zdeněk Piškula (25).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám