Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Silvestrovské představení pohádkové show Tři oříšky pro Popelku divákům nabídlo romantický bonus. Kromě šťastného konce se na pódiu odehrálo reálné zasnoubení.

O senzaci se postaral představitel Vítka Lukáš Kofroň, který připravil nezapomenutelný zážitek Nikole Ďuricové v roli Popelky. Po děkovačce se na jevišti objevil na bílém koni a udělal gesto, které ohromilo celý sál.

“Plánoval jsem to měsíc dopředu a musím přiznat, že jsem do toho zapojil docela dost lidí. Musím všem poděkovat. Byli to lidi od produkce, od koní a techniky. Zabralo to mnoho času, během kterého jsem se to snažil utajit před herci,” řekl o svém plánu Lukáš.

Po pohádkových zásnubách si Nikola vysnila i velkolepou veselku. „Jelikož na svatbě mé sestry bylo přes sto lidí, tak pochybuju, že má bude menší, když zásnuby byly jako z pohádky, protože si pro mě přijel princ na bílém koni,” zasnila se představitelka Popelky.

Snoubence před svatbou čeká ještě několik společných představení. Tři oříšky pro Popelku se do pražského Kongresového centra vrací v únoru a hrát se budou do konce března. Pak už Lukáš a Nikola můžou naplno plánovat jejich budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám