Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se Muž roku 2017 Matyáš Hložek snaží z modelingu expandovat i na jiná prkna, než jsou módní mola, už jsme informovali. Matyáše baví zpívání, chodí na hodiny ke koučce Tváře Lindě Finkové, a zkouší konkurzy.

První se nepovedl, v dalším už dopadl lépe, ale nezaujal zpěvem, nýbrž tancem. Uvidíme ho od února v pěvecké, ale hlavně taneční company v brněnském uvedení muzikálů Muž se železnou maskou a Tři mušketýři. "Když mi z divadla volali, rovnou mi řekli, ať si nepřipravuju žádnou písničku, že jde o taneční choreografii," vyprávěl.

Taneční zkušenosti Matyáš naštěstí má. "Dělal jsem street dance, se skupinou jsme byli i na mistrovství Evropy v Poreči a skončili jsme sedmí, a chodil jsem na kurzy latiny," svěřil syn zpěváka Stanislava Hložka. "Musím máknout, ostatní kluci jsou víc vytancovaní, takže se do toho musím dostat a bude to dobrý," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám