Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už více zpěvačka než herečka Mariana Prachařová vyrazila vítat Nový rok klasicky, do Špindlerova Mlýna, kam už šest let jezdí s partou kamarádek. Přítele stále nemá, takže je to dámská jízda. "Každý rok slyšíme dotazy, jestli s námi jedou i nějací kluci. Nejedou, no," krčila rameny Mariana, když jsme se na holčičí partu zajeli s kamerou podívat.

Jedna z kamarádek se ovšem stará i o Marianinu propagaci, tak jsme stihli probrat i její práci. V divadle si v roce 2018 moc nezahrála, o to víc se věnuje zpívání. "Pravda je, že jsem hrála jenom dvě představení ve hře, kde se alternujeme s Berenikou Suchánkovou, prostě to tak vyšlo. Ale to neznamená, že bych nechtěla hrát, budu ráda za nové příležitosti," svěřila Mariana.

Na poli zpěvu se prosazuje víc. "Asi největší úspěch byl, když jsem zpívala na finále SuperStar, ale bylo toho víc. Pracuju na repertoáru, nechci vystupovat s covery. A na jaře bych ráda vyjela s klipem k nové písni, která je poprvé česky," pochlubila se Mariana, která si udělala radost i tím, že navrhla svá vlastní trička. "Chystala jsem se k tomu dlouho, jsou dvě, s mými dvěma nejoblíbenějšími městy, Prahou a New Yorkem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám