Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otcovství starého mládence a proutníka Hugha Granta nezměnilo. Poté, co se mu před pěti týdny v jednapadesáti letech narodila jeho prvorozená dcera, už opět randí s o mnoho let mladší ženou. Tentokrát si padesátník Grant vybral dokonce teprve jednadvacetiletou burleskní umělkyni a zpěvačku z Německa Elisu Schmidt.

S tou byl Hugh spatřen v celebritami populární berlínské restauraci Borchardt jen několik dní předtím, než navštívil svou dcerku Sophii, kvůli které se nyní častěji vrací do Londýna. Malou Sophii má britský herec s o dvacet let mladší čínskou herečkou Tinglan Hong, s níž udržoval krátkodobý vztah. Rodičům se však podařilo tutlat nejen těhotenství, ale poměrně dlouho i samotné narození holčičky.

V Berlíně se pak dvojice procházela ruku v ruce po vyhlášené ulici plné obchodů Französische Strasse. Zdroj německého deníku Bild navíc potvrdil: „Vzali si taxi a na zadních sedadlech se divoce líbali.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám