Hlavní obsah
Článek

Autonehoda Dagmar Patrasové (67) na druhý svátek vánoční nejenže znovu rozvířila diskuze o její závislosti na alkoholu, ale také značně narušila vánoční rodinnou idylku.

Herečka na Svatého Štěpána havarovala cestou do divadla a při dechové zkoušce policie zjistila, že řídila s 2,5 promile v krvi. To Dáda svedla na zbytkový alkohol, který prý popíjela den předtím u dcery Aničky (28). Ta však její tvrzení popřela.

Teď se k celé situaci vyjádřil i hereččin manžel Felix Slováček (80). „Já o jejím problému mluvím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ řekl muzikant deníku Blesk.

Zároveň se také přidal na stranu dcery Aničky a mluvil i o pomatení smyslů. „Ona to má už popletené. Ona si to v ten moment neuvědomí, když má tu nemoc… Já to, co bych mohl říkat, raději říkat ani nechci…,“ pokračoval Slováček, který se od incidentu sice se svou manželkou setkal, o léčení však spolu nemluvili.

„Nemluvili jsme spolu vůbec, natož o léčení. Zatím sháním informace, kde je auto, aby nebylo na nějakém parkovišti, kde se třeba platí tisíc korun na den a tak...“ uzavřel Slováček s tím, že si snad se svou chotí v klidu promluví, až se v lednu vrátí z dovolené v Rakousku.

Reklama

Další články

Načítám