Hlavní obsah
Článek

Gina Stewart (48) je známá pod přezdívkou „nejvíc sexy babička světa“. I když na to nevypadá, padesátka už jí klepe na dveře, a navíc už se dokonce stala babičkou. Stewart, která našla zálibu v odhalených a poloodhalených snímcích, však před Vánoci hluboce zklamal Instagram.

Sociální síť totiž odstranila jednu z jejích fotek, na které pózovala nahoře bez. Neshodovala se údajně s pravidly užívání sítě. Gina je však přesvědčená, že fotka žádné zásady neporušila, protože bradavky na ní měla zakryté. Snímkem Gina promovala svůj kalendář na rok 2019. Zlamání z odstraněné fotografie bylo o to větší, že výtěžek z prodeje kalendáře má putovat na pomoc v boji proti rakovině. Se zákeřnou nemocí v nedávné době bojovala i modelčina maminka, a tak se jí toto téma přímo dotýká.

Účel fotografie sdílela i s fanoušky na Instagramu, bohužel, stovky podpůrných komentářů zmizely spolu s odstraněnou fotkou. „Mohu jen dodat, Instagrame, měj srdce,“ vzkázala zklamaná Gina a sdílela snímek na Twitteru, kde se naštěstí cenzurou trápit nemusí.

Čtyřnásobná svobodná matka z australského Queenslandu se o nedostatek fanoušků bát nemusí. Její sexy snímky obdivují i muži o polovinu mladší, než je ona sama. A nemylte se, na Gině není prý téměř nic umělého. Podstoupila pouze plastiku poprsí. „Je to jediná úprava na mém těle. Nepoužívám botox ani jiné výplně obličeje. Snažím se stárnout přirozeně. Nemám na to žádný trik,“ říká o sobě Gina, která je babičkou už roční vnučky.

Reklama

Další články

Načítám